Trimsalon Caja

Hallo, mijn naam is Carla Janssen en heb bij het HKI de opleiding hondentrimmen gevolgd. Verder ben ik nog in het bezit van een diploma Dierverzorging bedrijfsleider Asiel, Pension, Kennel en een diploma Dierenartsassistente paraveterinair. Ook ben ik part-time werkzaam bij het Diergeneeskundig centrum te Groningen. Daarnaast ben ik ook intensief bezig met het verzorgen en showen van mijn eigen Maltezer. Trimsalon Caja vindt het ook uiterst belangrijk dat alle dieren, zowel honden als katten (groot, klein, oud of jong) onze onverdeelde aandacht krijgen, en daarom wordt er ook uitsluitend op afspraak gewerkt.

Tevens geven wij u ook graag advies over uw huisdier over allerhande onderwerpen: overwicht, opvoeding, etc. Bij iedere behandeling wordt uw dier grondig onderzocht en nagekeken. Zo worden de nagels geknipt, het gebit gecontroleerd, de oren en ogen gereinigd, teken en vlooien verwijderd en ook de anaalklieren worden gecontroleerd. Als finishing touch krijgt uw dier tenslotte nog een silkbehandeling en een heerlijk geurtje.Trimsalon Caja contactinformatie

Trimsalon Caja
Batinge 28
9331 KW  Norg
Nederland

 +31 (0)6 - 460 254 43
  info@trimsaloncaja.nl
  http://www.trimsaloncaja.nlIndien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact