Hondenkapsalon Beau

In mijn hondensalon behandel ik alle grote en kleine rassen, rashond en kruisingen, en gespecialiseerd in Golden Retrievers. Uw hond wordt in model gebracht volgens rasstandaard of als uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt deze volledig naar uw wens in model gebracht voor zover de vachtstructuur van de hond dit toelaat. Ook kunt u bij mij in de salon terecht voor een regelmatige kam, borstel en/of wasbeurt van uw hond. Een standaard behandeling bestaat uit het knippen, plukken, effileren, scheren (afhankelijk van het vachttype van uw hond), wassen, voetjes knippen, nagels knippen, oren plukken en schoon maken (cleanen).

Ook kunt u al op jonge leeftijd van uw pup bij mij terecht, want u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om uw hond te laten wennen aan de trimsalon. Dit kan al vanaf een 8 Ó 13 weken. Deze behandeling bestaat met name uit het knippen van de scherpe nageltjes en als de hond zich op zijn gemak voelt krijgt hij/zij een lekkere badbeurt en wordt het hondvriendelijk droog gef÷hnd. Een verzorgd uiterlijk van de hond en de wensen van de klant staan bij mij hoog in het vaandel. Ik besteed veel aandacht aan uw hond en zorg dat hij of zij hier op zijn gemak voelt. Indien gewenst kunt u bij de behandeling aanwezig zijn, zodat uzelf kunt zien hoe het een en ander gaat, waar ik u ook nog tips kan geven over de beste verzorging van uw hond. Ook verkoop ik diverse verzorgingsproducten voor honden zoals shampoos, conditioners, borstels, kammen, speeltjes etc. Ik werk alleen op afspraak zodat ik genoeg aandacht kan besteden aan uw hond. Om een indruk te krijgen van mijn trimsalon verwijs ik u naar mijn website.Hondenkapsalon Beau contactinformatie

Hondenkapsalon Beau
Salkstraat 7
6372 CG  Landgraaf
Nederland

 +31 (0)45 - 532 75 11
   hondenkapsalonbeau@home.nl
  http://members.home.nl/hondenkapsalonbeau
´╗┐

´╗┐
Indien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact