De Hondensalon

Trimsalon "De Hondensalon" in Budel (Gemeente Cranendonck NB) is de trimsalon voor elke professionele vachtverzorging. Alle rassen en raslozen zijn van harte welkom, zowel groot als klein! Op het moment dat u uw hond naar een trimsalon brengt, verwacht u dat uw hond in goede handen is en liefdevol wordt behandeld. Doordat "De Hondensalon" kiest voor een individuele behandeling op afspraak, kan er alle tijd genomen worden voor uw hond. In principe is een trimbeurt voor elke hond aan te raden, dus niet alleen voor de rashond, maar ook voor de raslozen. En tevens zijn kortharige rassen ook goed te behandelen tegen bijvoorbeeld overmatig verharen.

Een goede vacht is voor de hond de spiegel van zijn of haar gezondheid. Om dit te bewerkstelligen maakt de verzorging van de vacht een belangrijk deel uit van de totale verzorging van uw hond. Een deel van de vachtverzorging doen de honden zelf, echter het merendeel van de verzorging komt neer op de eigenaar of op een deskundige c.q. trimmer. Een trimbeurt bij "De Hondensalon" bestaat onder andere uit het knippen van de nagels, het reinigen van de oren, het controleren en eventueel legen van de anaalklieren, het verwijderen van tandsteen (indien mogelijk), het wassen en f÷hnen van de vacht, het borstelen en kammen, het ontklitten, het knippen, plukken, strippen, effileren of scheren van de vacht in het door uw gewenste model. "De Hondensalon" is aangesloten bij de ABHB (Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf), de Nederlandse vakvereniging voor de gediplomeerde hondentrimmers.De Hondensalon contactinformatie

De Hondensalon
Gastelseweg 38
6021 GM  Budel
Nederland

 +31 (0)495 - 49 69 49
  info@dehondensalon.nl
  http://www.dehondensalon.nl
´╗┐

´╗┐
Indien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact