Hondenkapsalon Brigitta

Voor een vakkundige en liefdevolle behandeling van uw hond kunt u steeds bij hondenkapsalon Brigitta terecht. Sinds 1983 ben ik rijksgediplomeerd, en tevens lid van de A.B.H.B. Ik behandel alle hondenrassen en soorten, en uw hond wordt volgens de rasstandaard of naar uw wens getoiletteerd. Om u in de toekomst alsmaar beter te kunnen bedienen probeer ik aan de hand van vakdagen en workshops op de hoogte te blijven van alle veranderingen in ons vak.

Ik verkoop bovendien vachtverzorgende produkten waaronder bijvoorbeeld borstels, kammen en shampoo van het merk Jean Peau die ik ook in mijn salon gebruik. Voor eventuele vragen kunt u steeds terecht op het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer.Hondenkapsalon Brigitta contactinformatie

Hondenkapsalon Brigitta
Acacialaan 9
4621 EW  Bergen-op-Zoom
Nederland

 +31 (0)16 - 425 79 39
  hondenkapsalonbrigitta@home.nl
  http://www.hondenkapsalonbrigitta.nlIndien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact