Domenica Dogstyling

Wij van Domenica Dogstyling trimmen alle honden: zowel rashonden als raslozen honden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in West Highland White Terriers en het showklaar maken van Golden en Flatcoated retrievers In de trimsalon kunt u nu ook terecht voor de aanschaf van shampoos, snacks en voeding van Carnibest en niet te vergeten de borstels en kammen die nodig zijn om uw hond goed te verzorgen.

Domenica is rijksgediplomeerd, en tevens lid van de A.B.H.B. Rasloze honden zullen in principe het model krijgen van de rashond waarop ze het meeste lijken. Ook hier geldt dat uw wensen voorop staan en dat de hond altijd getrimd wordt, zoals u graag ziet. Ook wordt naar de bouw van de hond gekeken om eventuele kleine "afwijkingen" met het modelleren te kunnen camoufleren. Tenslotte speelt ook het karakter van de hond mee en zal een deugniet er als een deugniet uitzien en een dametje als een echte lady.Domenica Dogstyling contactinformatie

Domenica Dogstyling
Medina 5
2134 BH  Hoofddorp
Nederland

 +31 (0)23 - 563 03 77
  info@domenica-dogstyling.nl
  http://www.domenica-dogstyling.nlIndien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact