Hondentrimsalon Jolanda

Hondentrimsalon Jolanda is een klein, modern, praktisch ingericht trimsalon dat zich op een steenworp afstand van Goes (Zeeland) bevindt. Hier komen hygiëne, netheid, kwaliteit en het welzijn van uw viervoeter op de allereerste plaats. Jolanda is Rijksgediplomeerd Lid van de ABHB en al ruim zestien jaar hét vertrouwde adres voor een complete, professionele vakkundige en liefdevolle (vacht)verzorging van alle ras- en rasloze honden: groot, middel, klein, jong en oud.

Ook bevat ze een ruime werkervaring en is ze onder meer gespecialiseerd in het plukken en vakkundig toiletteren van: alle ruwharige honden zoals de west highland white-, schotse- cairn-, welsh-, fox-, airedale- lakeland, jack russell-, parson russell-, border-, ierse terriërs, bouviers, basset fauve de bretagne, Petit Basset Griffon Vendéen, Grand Basset Griffon Vendéen en teckels. Tevens kunt u hier terecht voor het showklaar maken van de ierse terriër en de lagotto romagnolo. Wij beschikken tevens over een A.B.H.B - E.H.B.O. certificaat, wat volgens ons zeker niet mag ontbreken in een professioneel trimsalon. Behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak zodat wij alle aandacht aan uw viervoeter kunnen besteden.Hondentrimsalon Jolanda contactinformatie

Hondentrimsalon Jolanda
Molendijk 15
4471 BN  Wolphaartsdijk
Nederland

 +31 (0)11 - 358 19 22
  info@hondentrimsalonjolanda.nl
  http://www.hondentrimsalonjolanda.nlIndien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact