Hondentrimsalon Petra Van Hese

Mijn naam is Petra van Hese. Ik ben gediplomeerd hondentrimster en erkend lid van de ABHB. In mijn salon behandel ik alle rassen, groot en klein, rashond en kruisingen. In overleg met u wordt uw hond in model gebracht volgens rasstandaard. Indien uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt deze volledig naar uw wens in model gebracht voor zover de vachtstructuur van de hond dit toelaat. Ook kunt u bij mij in de salon terecht voor een regelmatige kam, borstel en/of wasbeurt van uw hond. Een standaard behandeling bestaat uit het knippen/plukken/effileren/scheren (dit is afhankelijk van de vacht type van uw hond), wassen, voetjes leeg knippen, nagels knippen, oortjes leeg plukken en schoon maken (cleanen).

Ook kunt u al op jonge leeftijd van uw pup bij mij terecht, want u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om uw hond te laten wennen aan de trimsalon. Dit kan al vanaf 8-13 weken. Deze behandeling bestaat met name uit het knippen van de scherpe nageltjes en als de hond zich op zijn gemak voelt krijgt hij/zij een lekkere badbeurt en wordt hondvriendelijk droog gef÷hnd. Een verzorgd uiterlijk van de hond en de wensen van de klant staan bij mij hoog in het vaandel. Ik besteed veel aandacht aan uw hond en zorg dat hij of zij hier op zijn gemak voelt. Ook kunt u bij mij terecht voor diverse verzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners, borstels, kammen, etc. Ik werk alleen op afspraak zodat ik genoeg aandacht kan besteden aan uw hond. Om een indruk te krijgen van mijn trimsalon of het aanvragen van mijn maandelijkse nieuwsbrief, verwijs ik u naar mijn website.


Hondentrimsalon Petra Van Hese contactinformatie

Hondentrimsalon Petra Van Hese
Buijs Ballotstraat 18
4462 AP  Goes
Nederland

 +31 (0)11 - 321 34 55
  info@trimsalonpetravanhese.nl
  http://www.trimsalonpetravanhese.nl
´╗┐

´╗┐
Indien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact