Hondenkapsalon Special Grooming

Hondentrimsalon "Special Grooming" is reeds meer dan 40 jaar aan een succesvolle loopbaan bezig in Rotterdam. Sinds een twintigtal jaar bevinden wij ons in "Zevenkamp", n van de buitenwijken van de Nederlandse grootstad. Sedert een tiental jaar houden wij ons ook actief bezig met het geven van specialisatiecursussen voor de collega-hondenkappers en organiseren we tevens een praktijkopleiding honden trimmen. Ook voor workshops, zowel voor eigenaars van hondentrimsalons als voor individuele hondenliefhebbers, bent u bij dit hondenkapsalon aan het juiste adres. Ook een ruim aantal Belgen kwam bij ons in de leer en keerde dolenthousiast weer huiswaarts.

Daarnaast verkopen wij ook allerlei trimmaterialen die zowel beginnende als gevestigde hondensalons in hun dagelijkse beroepsactiviteiten kunnen nodig hebben, elementen die wij ook dagelijks nodig hebben voor het draaiende houden van ons hondenkapsalon (zie ook www.trimservice.nl). De dingen zijn immers al duur genoeg, nietwaar?Hondenkapsalon Special Grooming contactinformatie

Hondenkapsalon Special Grooming
Jean Sibeliusstraat 100
3069 MJ  Rotterdam
Nederland

 +31 (0)6 - 166 688 85
  info@specialgrooming.nl
  http://www.specialgrooming.nlIndien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact