Hondenkapsalon Sterckx

In hondenkapsalon Sterckx kan u terecht voor een volledige verzorging van alle kleine rassen of raslozen. De hondjes worden naargelang de keuze van de eigenaar geborsteld, ontklit, geschoren, getrimd, geknipt en krijgen een lekkere wasbeurt. Bij de oortjes en nagels wordt ook steeds gecontroleerd of ze al dan niet moeten verzorgd worden.

Ook kan men hier gratis advies verkrijgen over vachtverzorging, gezonde en aangepaste voeding of hoe men op een correcte manier omgaat met zijn hond. In mijn eigen vrije tijd zorg ik dan weer voor mijn eigen honden, namelijk mijn Beaucerons waarmee ik bovendien een kennel opgestart heb. Ik ben met andere woorden 7 dagen op 7 aan het werk met honden, op een uiterst passionele manier.Hondenkapsalon Sterckx contactinformatie

Hondenkapsalon Sterckx
Heikantstraat 31
2430  Eindhout (Laakdal)
Belgie

 +32 (0)14 - 86 68 26
  sterckxmia@hotmail.com
  http://www.bergerdebeauce.beIndien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact