Hondentrimsalon Donata

Als kind was ik altijd in de weer met dieren , zoals het redden van bijvoorbeeld vogeltjes die uit het nest gevallen waren , meeuwen op het strand met olie besmeurd, en ja zelfs muisjes redden uit een val. Ook was het bij ons thuis steeds een beestenboel, gaande van cavia's tot poezen, honden, geitjes, en dergelijke. De "microbe" om iets met dieren te kunnen doen zit er dus van jongs af ingebakken. Als tiener had ik uiteraard de droom om dierenarts te worden , maar helaas niet kunnen verwezelijken. Op latere leeftijd heb ik dan toch nog mijn studies hervat want de kriebels om iets met dieren te kunnen doen bleven opsteken.

Dierenarts worden was dan msschien wel niet meer haalbaar, dus leek het me wel wat om hondentrimster te worden. Zo kom ik toch elke dag in contact met dieren en kan ik ze telkens met trots weer netjes afleveren. Het is voor mij ook telkens een uitdaging om bange honden tot rust te kunnen brengen en hun angst voor de kapper te laten overwinnen. Ik pas dan ook een speciale tactiek toe: eerst gaan we wat met de hond spelen en tijdens de wasbeurt geven we hen een lekkere massage en proberen we rustig op de hond in te praten. Zelfs agressieve honden krijgen we op deze manier vaak zeer rustig. Door deze manier van werken heb ik een goede reputatie opgebouwd, wat dan uiteraard ook de beste reclame is voor mijn zaak.

Hondentrimsalon Donata contactinformatie

Hondentrimsalon Donata
Torhoutse Steenweg 569
8400  Oostende
Belgie

 +32 (0)479 - 42 17 04Indien de informatie van het hondenkapsalon niet meer klopt, gelieve ons een seintje te geven via info@hondenland.be. Geef de e-mail ook een duidelijk onderwerp mee zoals: honden kapsalon gegevens onjuist, hondenkapsalon gedateerd, hondenkapsalon niet correct ... Met uw hulp pogen we onze databank van hondenkapsalons zo correct en uitgebreid mogelijk te houden.

hond honden dogs dog care verzorging

Gratis een foto van uw hond hier?Hondenland
Hondenkapsalons
Hondenrassen
Tips Honden
Honden Links
Contact